Morfars Support logo

Alle artikler

FAQOpdateret 2 years ago

Hvilken bil skal jeg vælge?

Det har vi lavet en guide med her: https://morfars.dk/collections/fjernstyret-bil#quiz

Hvilken drone skal jeg vælge?

Alle dronerne er anbefalet til 14+

Vi ser mange der køber droner til yngre børn og det er med varierende succes 🤔
Selv den letteste drone er sværere at styre end en avanceret fjernstyret bil.
Vi har lavet en guide, som kan hjælpe til hvilken drone, som passer til dig. Du finder den her:

Fjernstyret bil til mit barn - GO eller NO-GO?

GO BLIVER DER RÅBT!
MEN der er stor forskel på hvad yngre børn kan styre og få glæde af. Den officielle anbefaling er 14+ men vi har masser af yngre kørere som har stor glæde af rigtige fjernstyrede biler. Det er individuelt og forældrene er også en del af om det bliver en succes 🙂

Se vores anbefalinger her:
eller brug vores guide her:

Hvornår kan jeg forvente at modtage min pakke?
Vi sender pakker afsted alle hverdage med GLS, når en pakke er afsendt tager det ofte 1-2 hverdage indtil den er fremme.

Jeg er i tvivl om hvordan mit produkt bruges?
Start med at læse manualen, den ligger i kassen. Vi laver "Kom godt i gang videoer" med næsten alle vores produkter.

Hvad skal jeg have med i mine overvejelser når jeg skal køber fjernstyret bil?
Vi har lavet en guide.

Er der ikke garanti på produkterne?
Nej, der er 2 års reklamationsret som dækker fejl og mangler. Reklamationsretten dækker ikke skader opstået ved forkert brug - fx uheld og sammenstød.

Kan vi køre flere på samme tid?

Langt største delen af produkterne er med 2,4GHz, så man kan nemt være flere!

Det eneste det kræver er at man tænder dem i rigtig rækkefølge:
1) Tænd enhed A + sender A og sørg for at der er forbindelse.
2) Tænd enhed B + sender B og sørg for at der er forbindelse.
3) Giv den gas :)
Lille side-note: man kan i meget sjældne tilfælde være ude for at andre 2,4GHz produkter kan forstyrre signalet.

Hvorfor skal det være alkaline batterier i senderen?
Senderen er afhængig af volt for at give bedst rækkevidde. Alkaline giver 1,5V og genopladelige kun 1,2V.

Hvad skal jeg være opmærksom på med mine batterier?
Vigtigt om batterier!

Min bil kører ikke lige så længe, som den gjorde i sommers?
Hvis din bil ikke yder det samme som den gjorde i sommers, kan der være en helt naturlig forklaring på det, temperatur har nemlig stor indvirkning på hvor længe en fjernstyret bil kan kører, før den skal forbi opladeren igen.

Vi skal på ferie og bilen skal med, hvad skal jeg være særligt opmærksom på?
Hvis ferie destinationen er ved stranden, skal du være opmærksom på at din bil ikke tåler kørsel på stranden - uanset hvor vandtæt den måtte være.
Grunden til det er at salt får metal til at ruste, det gælder skruer, elektronikken og andre metal dele i bilen.

Vi skal på ferie og bilen skal ikke med!
Det var en skam! Husk at oplade dit batteri jævnligt så det ikke går i stykker eller klapper sammen, så skal der formentlig et nyt til og de penge kunne nok være brugt på noget bedre, så husk at oplade dit batteri hver 2-3 uge, så holder det længere. Se video med batterier her

Jeg er usikker og har spørgsmål
Så skal du kontakte os på [email protected]. Vi svarer alle henvendelser.