Morfars Support logo

Alle artikler

Fjernstyret Drone

Her kan du finde vejledninger, tips og tricks til din fjernstyrede drone.

ST9

Tips fra værkstedet (video): -Kom godt i gang med Drone ST9 -Skift af motor (snydemåden) -Brug af ST9 kamera. Wi-fi modellerne (C/D/E) leveres inkl. holder til smartphone. Holderen monteres direkte på senderen. Download gratis app der giver mange spæ

Battle drones

Tips fra værkstedet (video): -Kom godt i gang med Battle Drones

Parrot Bebop

Her er mere information om bebop 1:-Brugervejledninger med mere til Bebop-Brugervejledninger med mere til Skycontroller. Tips fra værkstedet (video):-Sådan starter du Bebop med Skycontroller-Sådan får du billeder og video ud af Bebop dronen. Her er m

DM104G 5,8GHz FPV Drone

Tips fra værkstedet (video): -Kom godt i gang med Drone DM104G

Drone M78

Kom godt i gang video: https://youtu.be/GML70ymXIyA

ST4

Kom godt i gang video: https://youtu.be/vn3y7GsXYUQ. -Kom godt i gang med Drone ST4 (version 1) -Kom godt i gang med Drone ST4 (version 2) -En forklaring på headless

ST3

Unboxing: https://www.youtube.com/watch?v=9IRgciqPCkAPropelskift: https://youtu.be/RnYX4wKTV_k

ST10

Tips fra værkstedet (video): -Opstart af Drone ST10 -Trimning og kalibrering af Drone ST10. Apps:. Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.gx_hd_bj_ufo&hl=da&gl=US. IOS:https://apps.apple.com/us/app/bj-ufo/id1062453945

STX6

Download (HFUN) appen her: IOS / Android. Download (WIFI UAV) appen her: IOS / Android (nye links). Tips fra værkstedet (video):-Kom godt i gang med Drone STX7 (unboxing og opstart)-Quickstart med kalibrering af gyro-Sådan trimmer du en STX7 til at s

STX7

Download (HFUN) appen her: IOS / Android. Download (WIFI UAV) appen her: IOS / Android (nye links). Tips fra værkstedet (video):-Kom godt i gang med Drone STX7 (unboxing og opstart)-Quickstart med kalibrering af gyro-Sådan trimmer du en STX7 til at s

Safeguard X

Kom godt i gang video: https://youtu.be/4STJzKvvEYM. Her er tips fra værkstedet (video): -Skift af motor på Dronebilen

Heliway 903

Tips fra værkstedet (video): -Kom godt igang med Heliway 903

Hubsan Nano Q4 Cam Plus

Kom godt i gang: https://youtu.be/g3BR2XTVH4c

Hubsan X4

Tips fra værkstedet (video):-Opstart og indstilling af Hubsan X4-Hubsan vil ikke lette-Skift af motor på Hubsan

Hubsan X4 Cam

Tips fra værkstedet (video): -Kom godt i gang med Hubsan X4 -Opstart og indstilling af Hubsan X4-Hubsan vil ikke lette-Skift af motor på Hubsan X4 Cam -Skift af krop på Hubsan

Hubsan H109

Her er tips fra værkstedet: -Opstart af Hubsan H109

Maxi Drone CAM

Her er tips fra værkstedet:-Reparation af propelholder på Maxi Drone CAM-Skift af motor på Maxi Drone CAM

Raider XL

Her er tips fra værkstedet: -Kom godt i gang med Raider XL -Montering af kamera på Raider XL -Skift af motor på Raider XL -Justering af sender (ombytning af modes)

Nano Quad CX-10A

Tips fra værkstedet (video):-Skift af motor på Nano Color Quad -Tips og Tricks til Nano Quad -Hvordan fungerer headless? -Lav et FPV Cam ud af en død CX-10A

S30W FPV Drone GPS

Tips fra værkstedet (video):-Kom godt i gang med S30W FPV GPS Drone -Sådan skifter du motor på Drone S30W -S30W skift af mainboard og GPS enhed (nørd alarm)

T30VR FPV

Her er link til appen: IOS og Android. Tips fra værkstedet (video):-Kom godt i gang med T30VR FPV Drone-Skift af motor på T30VR-Skift af motorgear

X-Drone racer nano

Kom godt i gang video: https://youtu.be/CFWsYiNEddw

Z5 Drone

Tips fra værkstedet (video):-Unboxing og opstart af Z5 drone-Gennemgang af Z5 app-Kom nemt i luften med Z5 (vist på F11)-Mit batteri viser 0% i appen?!

FPV Drone Hawkeye

Kom godt i gang: https://youtu.be/4WLB9SMywSk. Her er tips fra værkstedet: -Skift af motor

DJI Droner

Mini 2:DJI har lavet en rigtig god FAQ her.Og en masse lækre videoer her. Instruktionsvideoer-Kom i gang med DJI Mini 2-Sådan laver du Quick-shots med Mini 2-DJI Fly Editor for DJI Mini 2-Link senderen med DJI Mini 2 dronen-Sådan monteres 360 graders

Space Racer

Alm batteri: https://morfars.dk/products/space-racer-batteripakke-250mahStort batteri: https://morfars.dk/products/space-racer-batteripakke-380mah

Thunder Glow

Batteri: https://morfars.dk/products/batteripakke-til-drone-thunder-glowPropeller: https://morfars.dk/products/propeller-til-drone-thunder-glow. Video fra værkstedet:-Kom godt i gang med Thunder Glow-Hvis opladning driller-Sådan skifter du propel på

F11

F11 er storebror til Z5 - begge er super droner til prisen. F11 er bare større, hurtigere og vildere! Når man flyver udendørs mærker man hurtigt at F11 har mere kraft - den flyver simpelthen bedre når der er lidt vind. Tips fra værkstedet (video):-Ko